sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Viikon kohokohdat

Kotiuduin tänään vasta Helsingistä ja ajattelin nyt vielä pikaisesti tulla kertomaan viikkoni kohokohdista, ennen kuin jatkan tentiin lukemista.

Tästä viikosta tuli paljon tapahtumarikkaampi kuin osasin kuvitella, mikä oli kyllä todella mukavaa vaihtelua stressin keskelle :) Kaikkea seuraavaa ja paljon muuta tein kuluneen viikon aikana.

Shoppailin Skanssin kauppakeskuksessa pitkästä aikaa maanantaina. Käynnissä olivat Skanssiaiset ja tarjolla oli monia hyviä tarjouksia. Mukaan tarttui edullisia löytöjä, kuten kaksi Vilan mekkoa 10 euroa/kpl ja muutamia juttuja joita olen jo pitkään etsinyt, kuten tuo ihana parkatakki BikBokista ja shortsihaalarit Vero Modasta. Shoppailu on vaan takuuvarma piristyskeino, varsinkin jos tekee ihania ja edullisia löytöjä :)


Tiistaina ihailin Halisten kosken upeita kuohuja Mindin kanssa. Kevät on todella tullut vauhdilla, enkä ole koskaan nähnyt Aurajoen virtaavan niin lujaa kuin viime aikoina. Vietin myös leffailtaa Camillan ja Emilyn kanssa. Innostuin tekemään juustokakkua ja nautimme siitä katsellen Twilightin viimeistä osaa, joka oli kyllä aika huono. Onneksi seura oli sitäkin parempaa :)


Torstaina olin seuramassa isän kanssa täällä Turussa Haaga-Helian ja Turun ammattikorkeakoulun järjestämää Best Seller Competition-myyntikilpailua, johon Viivi osallistui. Oli mielenkiintoista katsoa myyntityön koulutuksessa opiskelevien hienoja myyntisuorituksia. Viivin upea suoritus palkittiin 3.sijalla, vaikka mielestäni sillä olisi ansaittu jopa voitto :) Päivä jatkui isän kanssa syömisellä. Kävimme ravintola Tintåssa syömässä, joka oli tosi miellyttävä paikka ja jonka ruoka vei kielen mennessään! Ilta jatkui Viivin ja hänen opiskelijakavereiden kanssa juhlien Teerenpelissä ja Monkeyssa. Seura oli hauskaa, minkä takia koti kutsui vasta puoli neljän aikaan.


Kävimme perjantaina pikaisesti Turun saaristolaismarkkinoilla, jossa törmäsimme Matin ja Tepon Teppoon, söimme lettuja ja ostelimme herkkuja. Siitä suuntasimme kohti Helsinkiä, jossa minun oli tarkoitus tehdä vain pikavisiitti. No, tietysti siihen meni sitten koko viikonloppu ja kouluhommat saivat odottaa jälleen :D



Helsingissä näin muun muassa paljon sukulaisia, nautin äidin herkkuruuista, kiersin asuntonäytöissä ja ihastelin kevään tuloa Lauttasaaressa.


Se, minkä takia Helsingin visiitti pitkittyi, johtui kuitenkin jostain ihan muusta. Lauttasaaren paikallisessa Bar 52:ssa esiintyi nimittäin launatai-iltana DANNY!!! Tuota ei vaan voinut missata ;D Seuranani oli Viivi, äiti, Tuomas ja Anu sekä tietysti Lauttasaaren "kerma". Keikka oli vetänyt paikalle myös ihan älyttömästi julkkiksia, muun muassa Aira Samulin, Tomi Metsäketo, Marko Björs, Anni Uusivirta, Nasima Razmyar ja Pepe Willberg jammailivat keikalla mukana. Lauttasaaren mittakaavassa keikka oli varmaan suurinta pitkään aikaan ja baari olikin ihan täynnä. Hintaa keikalla oli vain 8 euroa ja fiilis oli kyllä katossa alusta loppuun. Hieno lopetus hienolle viikolle, tälläistä lisää!



Mukavaa viikkoa kaikille, nauttikaa keväästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti