sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Aurinkoisia juttuja

Onneksi tämän viikon upea auringonpaiste on hälventänyt edellisen viikonlopun pelon ja pettymyksen ja tuonut valoa elämääni. Ikäviin asioihin jumiutuminen on niin kamalan helppoa, mutta aion tehdä kaikkeni, että tämä kevät sujuisi paljon paremmissa merkeissä kuin edellinen. Kaikki asiat eivät ole käsissäni, mutta niistä on turha murehtia etukäteen.
 
 
Olen ottanut kaiken ilon irti tästä aikaisesta kevätviikosta ja ulkoillut Lauttasaaren eri puolilla kävellen ja pyöräillen. Myös parvekkeeni on ollut kovassa käytössä tällä viikolla. On aikamoista arjen luksusta istahtaa työpäivän jälkeen ihastelemaan upeaa merimaisemaa ja auringonlaskuja suoraan omalta parvekkeelta. Myös Mindi on löytänyt itselleen sopivan kyyläyspaikan, jossa tiirailla rantatiellä kulkevia ihmisiä (Itsehän en moista harrasta! :D).
 
 
Upeiden ilmojen lisäksi tämä viikko on sisältänyt paljon positiivisia asioita. Flunssa helpotti juuri sopivasti, kun oli aika palata eskariin töihin. Nyt käynnissä on viimeinen kolmen viikon pätkä siellä ja sen jälkeen saa nähdä, missä sitä tulee huideltua loppukevät. Toivottavasti sijaisuuksia riittäisi ihan toukokuun loppupuolelle asti. Vaikka työpäivät ovat välillä todella rankkojakin, tuovat ne sopivaa rytmiä elämää ja vähentävät yleistä passiivisuuttani. Ja tietysti "säännölliset" tulotkin ovat enemmän kuin tervetulleita nyt, kun kaksi matkasuunnitelmaa on jo viety käytännön tasolle.
 
Tällä viikolla saimme vihdoin Emilyn kanssa lyötyä lukkoon Lontoon reissumme ajankohdan, mistä olen todella innoissani. Menemme sinne toukokuun viimeisellä viikolla, joten matka toimii hyvänä kesäloman aloituksena. Mahtavaa päästä vihdoin tutustumaan tuohon kiehtovaan metropoliin kunnolla ja vielä mitä parhaimmassa seurassa. Emilylläkin on ollut niin huikea mullistusten ja reissujen vuosi, että on ihanaa päästä vaihtamaan kuulumisia oikein kunnolla viimeistään tuolloin.
 
 
Muutenkin kesän suunnitelmat ovat alkaneet hahmottua tällä viikolla. Menen tänäkin kesänä noin kuukaudeksi mansikanmyyntihommiin Porvoon torille, missä viihdyin hyvin viime vuonna. Siinä tulee samalla taas mökkeiltyä oikein kunnolla, mistä nautin myös suunnattomasti. Työviikkoja on sekä kesä- että heinäkuussa ja muuten kesä kuluu varmaankin rennosti lomaillen.
 
Heinäkuun alkupuolella suuntaamme Viivin kanssa sitten reiluksi viikoksi Kreikkaan. Kauhean säädön jälkeen saimme vihdoin koottua itsellemme sopivan matkarungon. Lennämme aluksi Ateenaan, jossa yövymme kolme yötä. Sieltä jatkamme lautalla kohti Kreetan Haniaa, jossa vietämme loppulomamme. Lauttalippuja emme ole vielä hankkineet ja olisikin kiva kuulla, jos jollakin on kokemuksia niiden ostamisesta. Eniten mietityttää, kannattaako ne ostaa etukäteen netin kautta vai vasta paikanpäällä? Tiedossa on varmasti joka tapauksessa ikimuistoinen ja nauruntäyteinen reissu ja toivottavasti mukaan mahtuu myös niitä kreikkalaisia pyllyjä :D
 

 
Onnistuneen viikon kruunasi vielä lauantai, kun menimme Mindin kanssa ensimmäistä kertaa Kaverikoirakäynnille Pohjois-Haagan vanhainkoteihin. Mindi oli hommassa todellinen luonnonlahjakkuus, mitä osasin kyllä odottaakin. Puolitoista tuntia meni ihan hujauksessa vanhusten kanssa jutellessa samalla, kun Mindi hurmasi heistä jokaisen. On mahtavaa löytää harrastus, joka tuottaa iloa meille molemmille ja myös todella monelle muulle ihmiselle. Seuraava työkeikka on jo ensi lauantaina Ruoholahden Mustissa ja Mirrissä, joten jos olet lähistöllä, niin tule moikkaamaan ja rapsuttelemaan :)
 
Illasta lähdimme vielä Viivin kanssa istumaan iltaa keskustaan. Aluksi kävimme drinkeillä Liberty or Deathissa, joka oli kyllä pienoinen pettymys. Sen takia vaihdoimmekin melko nopeasti läheiseen El Jefeen, jossa oli koko illan todella hyvä tunnelma, täysi tanssilattia ja jopa miellyttäviä tanssittajia. Niinpä ilta venähtikin aina pilkkuun asti ja aika paljon siitä ylikin. Onnistuneen illan jälkeen ei voi herätä muuta kuin väsyneenä mutta onnellisena.
 
 
Ei voi olla muuta kuin kiitollinen siitä kaikesta, mitä tämä viikko on minulle antanut. Ei haittaisi yhtään, jos nämä aurinkoiset päivät jatkuisivat vähän pidempäänkin, niin paljon iloa ne ovat minulle tuoneet. Yritän säilöä tämän tunteen talteen, jotta voin ammentaa siitä positiivista energiaa elämääni myös silloin, kun harmaat sadepilvet taas peittävät taivaan.
 
Toivottavasti myös te muut olette nauttineet näistä upeista päivistä! :)

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! <3
    Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
    ---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyypä käydä kurkkimassa blogiasi :)

      Poista