tiistai 21. heinäkuuta 2015

Mitä Kreikan matkalla oikeasti tapahtui?

Koska jaettu ilo on aina suurempi, ajattelin nyt paljastaa myös sen epävirallisen puolen Kreikan matkastamme. Kun lähdemme Viivin kanssa reissuun, matka ei koskaan suju ilman kommelluksia, hölmöjä juttuja, älyttömiä kuvia ja loputonta naurun räkätystä.
 
Tällä kertaa otteemme lipesi jo heti lentokentällä, kun jätimme epähuomiossa matkalaukkujemme tagit lojumaan lattialle, kun emme tajunneet että nekin pitää nykyään kiinnittää laukkuihin itse. Hups :D Onneksi eräs virkailija tuli kysymään meiltä asiasta ja saimme laukut perille asti.
 
Elämän riemua!
 
Innostuimme Ateenaan pääsystä niin paljon, että monissa kuvissa oli havaittavissa sitä aitoa elämän riemua. Tämän reissun aikana meillä oli jokin ihme pakkomielle puhua tosi juntisti toisillemme koko ajan. Myös sananlaskut olivat kovassa huudossa. Välillä yritettiin puhua myös normaalisti, huonolla menestyksellä. "Zeus, se ei ollut mikään turha poika!" :D

Ilmeellä :D
 
Ateenan hotellissa innostuttiin pissistelemään peilin edessä. Ei voi muuta sanoa lopputuloksesta kuin, että parempi jättää ne hommat paremmin osaaville.
 
Viivi kuvasi varmaan viikon aikana enemmän minua salaa kuin nähtävyyksiä, makunsa kullakin :D

Salakuvia Ateenassa
 
Ateenassa hämmennystä herättivät muun muassa aina alaspäin menevä hissi, Viivin oudoista paikosta löytyneet avokassukat, mahdottomat vichytilaukset, veistosten sukuelimiä intensiivisesti kuvannut mies, melkein päähämme lentänyt keppi, Yanniksen oudot mieltymykset, Viiviin ilmestyneet purentajäljet, hassut kaksoisolennot, erään miehen "mielenkiintoiset" faktat itsestään, nyrpeän siivojaan aamuherätys, kahvikoneenkäyttölisenssi ja koiran kuseminen lautan sisälle.

Salakuvia Haniassa. Lempparini on alaoikea. Anna mä nyt jumalauta syön näitä sipsejä! :D
 
Minäkin yritin räpsiä salakuvia Viivistä, mutta saldo oli aika heikko. Onneksi Viivi suostui poseeraamaan hölmösti myös ihan pyydettäessä :D

 
Ei reissua ilman kaksareita. Kyllä me vaan näytettäis niin hyvältä 250 kilon painoisinakin! Elämässä on hyvä olla tavoitteita :D

 
Haniassa suurin ongelmamme oli se, ettei netti meinannut millään ladata musavideota, jossa TIS-Rita ja Aki rakastelevat. Bileiltana se kuitenkin vihdoin onnistui, mutta pettymys oli kaiken sen odotuksen jälkeen suuri, kuten kuvakin sen kertoo!
 

 
Sen jälkeen herpaannuttiin oikein kunnolla. On se ihme, ettei näillä naamoilla herunut miesseuraa :D
 
 
Haniassa ihmetystä herättivät muun muassa friikki mukaan lyöttäytyjä, saksalainen seurue vakiopöydässään, itsestään aukeava hotellihuoneen ovi, tanskalainen pikkupoika Gustav selityksineen, hullun kissan hyökkäys, Angela Merkel jääkaapissa, saksalaisen pojan oksennus illallispöytämme eteen, suomalainen junttiperhe ja se, että kielletty kansa tuli Viivin pyllystä.

Vammapeukut, pallihighfive, Littipeukku ja perinteiset keskarit toimivat aina!
 
Matkapäiviämme riemastuttivat monet hyviksi todetut jutut, joista suurin osa liittyi pyllyihin tai palleihin, sekä niistä kehitetyt laulut. Myös Kukkuu-videot olivat reissun suuri hitti. Uudempana tulokkaana toimi "Do you think I'm sexy"-laulu, jonka innoittamana päädyimme viettämään ludebileitä Haniassa.
 
Suunnittelimme menevämme "We want our money back"-paidoissa Syntagman aukiolle, mutta tyydyimme lopulta vaatimaan miljardeja takaisin vain yksittäisiltä ihmisiltä. Jännitimme myös, koska jompikumpi meistä oksentaisi ja ripuloisi 360 asteen ympyrässä, mutta turhaa saimme odottaa. Koko viikon myös odotimme, koska veri virtaa pitkin Ateena tai Hanian katuja, mutta eipä siitäkään sitten mitään tullut.
 
Välillä onnistuttiin pilaamaan kuvat ihan itse ja toisinaan niihin ilmestyi kutsumattomia vieraita

Ai pitäisi kasvaa aikuiseksi ja keskittyä pelkästään sivistyneisiin keskusteluihin viinilasia pyöritellen? Ei tässä elämässä :D Tosin Viivin matka sujui melko yksitoikkoisesti, ainakin jos ottamiani kuvia on uskominen. Viiniä, päikkärit/sammuminen, lisää viiniä, uudet päikkärit/sammuminen.

 
Sama tahti jatkui myös Haniassa, tosin siellä kuvioihin tulivat myös muut alkoholijuomat. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vai miten se olikaan?

 
Eipä siis mikään ihme, että Viivin ilme oli tämä, kun hän tajusi meidän olevan takaisin Helsingissä ilman, että hänellä oli mitään muistikuvia koko matkasta :DDDDDDD
 
 
Että semmoinen reissu. Koska otetaan uusiksi? :D
Hahaha. No.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti