perjantai 31. heinäkuuta 2015

Hyvä kiertoon: Lastenklinikoiden Kummit ry

Miten nämä kuun viimeiset päivät ovatkin aina sellaisia kaaospäiviä, että nytkin meinasi taas unohtua kokonaan hyvän pistäminen kiertoon? Ensin seisoin Porvoon torilla kaatosateessa päivän (taas vaihteeksi!) ja sieltä ajoin suoraan Lauttasaareen. Sitten piti lähteä cittariin yli kuukauden tauon jälkeen ja miettiä, mitä kaikkea sitä taas tarvitseekaan hankkia kotiin. Lopulta pyörin siellä yli tunnin, enkä silti löytänyt kaikkea mitä piti, unohdin parkkilipukkeen automaattiin ja lähdin kiukkuisena ja nälkäisenä pois. Siitä sitten lähikauppaan ostamaan puuttuvat asiat ja samalla kiinalaiseen hakemaan ruokaa, koska nälkä oli siinä vaiheessa jo liian kova.

Hotkittuani ruuan, menin moikkaamaan Mindiä, joka on vanhemmillani hoidossa, koska minulla on vielä huomenna töitä Porvoossa. Siellä päädyin kuitenkin viihdyttämään enemmän Fylliä kuin Mindiä ja vasta äskettäin tulin kotiin. Keskellä lattiaa on järkyttävä tavarakasa, joka pitäisi joskus jaksaa purkaa, hiukset pitäisi pestä ja keretä nukkumaankin, kun huomenna täytyy jaksaa taas ajaa heti aamusta takaisin Porvooseen. Ja kaikki tämä vain sen takia, että veljeni saavat viettää rauhassa varpajaisiaan mökillämme, joka on toiminut majapaikkanani viimeiset viikot. Korvausta odotellaan! :D Noh, onneksi toriurakka on sentään huomenna ohi ja voin vielä hetken keskittyä lomailuun ennen uuden työrupeaman alkua.

Mutta nyt, kun pahimmat höyryt on päästelty ulos, voin siirtyä itse asiaan eli heinäkuun hyväntekeväisyyskohteeseen. Kummit ry on tullut itselleni tutuksi Elämä lapselle konserttien kautta, joissa nuorempana kävin useamman kerran. Käyntini loppuivat kuitenkin siihen, kun kännykkäni (ihana 3310 <3) varastettiin Stadion-konsertin aikana. Se ei tietenkään ollut järjestäjien vika, mutta jäi siitä silti paha maku. Se on muuten edelleen ainoa kerta, kun minulta on varastettu mitään, vaikka maailmaa on tullut kierrettyä aika lailla.


Lastenklinikoiden Kummit ry on vuonna 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee kaikkia Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa. Varoja käytetään muun muassa kehitys- ja tutkimustyöhön, pienten potilaiden viihtyvyyden edistämiseen sekä lasten ja nuorten mielenterveystyön tukemiseen. Tarkemmin Kummien toimintaan voit tutustua tästä.

Suomen lääketiede ja sairaanhoito on maailmanlaajuisesti todella korkeatasoista ja on tärkeää, että sitä myös ylläpidetään ja kehitetään jatkuvasti. Etenkin lasten suhteen, joilla on kuitenkin vielä koko elämä edessä. Siksi haluan antaa myös oman, pienen panokseni tämän asian edistämiseksi.

Kreikan ostoksia
 
Kummeille lähti yhteensä 40 euroa, koska Kreikan matka sai minut jälleen sortumaan ostosten suhteen noin 150 euron edestä. Mikähän siinä on, että ne kukkaron nyörit aina löystyy reissussa helpommin? Kreikasta mukaan lähti muun muassa kolme mekkoa, sandaalit, laukku, koruja, mausteita ja pikkukrääsää.

Jos sitä taas elokuussa saisi pidettyä tiukempaa linjaa ostosten suhteen, kun reissujakaan ei ole enää tiedossa. Paitsi Turkuun, jonne suuntaan maanantaina. Ihana nähdä kaikki siellä asuvat tärkeät ihmiset ja tietysti rakas Turkuni ihan liian pitkän tauon jälkeen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti