perjantai 1. lokakuuta 2021

Nahkahäät Hotel Kämpissä

Elokuussa juhlistimme kolmatta hääpäiväämme, jota myös nahkahäiksi kutsutaan. Päätimme panostaa juhlapäivään erityisen paljon, koska vietimme samalla ensimmäistä kertaa vuorokautta kahdestaan sitten Aarnin syntymän. Niinpä varasimme huoneen pitkän ja mielenkiintoisen historian omaavasta Hotel Kämpistä.




Varasimme huoneen edullisimmasta päästä, mutta se oli silti mukavan tilava ja mikä tärkeintä, siellä oli kylpyamme. Kuohuvat kuljetimme kuitenkin kotoa mukanamme, sen verran kovissa hinnoissa olivat hotellin juomat. Huoneesta oli näkymät sisäpihalle ja sieltä pystyi lasikaton läpi seuraamaan Kämp Gallerian menoa.




Olimme ottaneet paketin, joka sisälsi Kämpin Afternoon Tean huoneeseen tarjoiltuna. Se oli oikeastaan syy, miksi päädyimme Kämpiin, koska olin himoinnut tuota iltapäiväteetä jo pidemmän aikaa. Kattaus sisälsi valikoiman pieniä suolaisia ja makeita suupaloja sekä kahta erilaista teetä. Kaikki tarjottavat olivat todella hyviä, mutta tuolla hinnalla olisin odottanut vähän isompaa kattausta. 




Koko päiväksi oli luvattu vesisadetta, joten olimme asennoituneet, että viettäisimme sen kokonaan huoneen lämmössä. Iltapäiväteen jälkeen aurinko kuitenkin tuli esiin, joten päätimme tehdä pienen kävelyn ja hakea samalla iltapalaa huoneeseen Fazerilta. 




Helsingin keskustassa tulee nykyään käytyä sen verran harvoin, että siitä on alkanut jopa jossain määrin pitää. Onhan tuo Senaatintorin ja Esplanadin välinen alue kuitenkin täynnä kauniita, vanhoja rakennuksia. Pilvet alkoivat kuitenkin tummua vauhdilla, joten palasimme melko pian takaisin hotellille.




Sitten olikin aika heittää juhlavaatteet pois ja lähteä testaamaan Kämpin Spa-osastoa. Spa on melko pieni ja koostuu kahdesta saunasta sekä lämmitetyistä löhötuoleista. Ihmisiä ei onneksi ollut kovin paljon, joten mahduimme hyvin rentoutumaan. Loppuilta kuluikin tiiviisti pehmeästä sängystä ja toistemme seurasta nauttien. Teki niin hyvää olla vuorokauden ajan jotain muutakin kuin vanhemmat ja muistaa taas, mihin sitä toisessa oikein aikanaan rakastuikaan.




Hyvin nukutun yön jälkeen lähdimme herkuttelemaan aamiasta kristallikruunujen loisteeseen. Saimme pöydän katetulta terassilta, josta oli näkymät suoraan Espalle. Oli ihanaa seurata kaupungin heräämistä uuteen päivään ja nauttia samalla aivan täydellistä aamiaista. Aamupalaan kuului kylmistä ruuista koostuva noutopöytä ja sen lisäksi listalta sai tilata lämpimiä ruokia. Itse tilasin juusto-pinaattimunakkaan ja pannukakkuja, jotka olivat molemmat suussa sulavia. Muutenkin aamupalavalikoima kostui laadukkaista raaka-aineista ja palvelu oli erittäin ystävällistä.




Kämpiin on mahdollista tulla pelkästään aamiaiselle ja sitä voin kyllä suositella, vaikka hinta onkin kallis. Koen kuitenkin, että aamiaisella saa paremmin vastinetta rahoilleen kuin iltapäiväteellä. Aamiaisähkyä lähdin sulattelemaan kylpyammeeseen ja nautimme huoneen rauhasta lähes yhteen asti, koska pakettiin kuului myöhäisempi check out. 

Juuri ennen lähtöä meille iski paniikki, kun huomasimme minibarissa merkinnän, että sieltä poistetut tuotteet veloitettaisiin automaattisesti huoneen laskulla. Olimme nimittäin siirtäneet sen sisällön lähes kokonaan ulos, jotta saimme tilaa omille kylmätuotteille. Laskua olisi niistä tuotteista tullut vähintään yhtä paljon kuin koko huoneesta. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt, kun palautimme alkuperäiset tuotteet takaisin minibariin. 




Ennen kotiinpaluuta päätimme vielä käydä Museokorteilla Kämp Galleriassa sijaitsevassa valokuvataiteen museossa, jossa oli esillä mm. Stanley Kubrickin ottamia upeita otoksia. Piipahdimme myös pikaisesti Kämp Gallerian yläkerrassa, jossa oli myynnissä vaikka mitä ihanaa.




Hääpäivä oli juuri niin rentouttava kuin halusimmekin. Sen jälkeen oli kuitenkin ihanaa palata kotiin Aarnin luokse, joka oli pärjännyt hienosti mummin ja vaarin hoidossa. Arki on nykyään niin sählinkiä, että on todella tärkeää omistaa aikaa ihan vain meille kahdelle. Ja juhlistaa meidän välistä rakkautta, jotta se jaksaisi hehkua tästä ikuisuuteen  <3

2 kommenttia:

  1. Ihanaa hääpäivää näin myöhässä.!!! 💖💕

    Ihana vuorokausi ollut teillä ihan kahden kesken. Ja nämä hetket todella on arvokkaita lapsiperheessä. 😊🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos! <3 Oli kyllä ihana irtiotto, joka teki todella hyvää :)

      Poista