maanantai 23. marraskuuta 2015

Blogihaaste: Starlight Blogger Award

Sain blogihaasteen, joka pisti pohtimaan aika syvällisiä asioita. Siitä on kiittäminen Vintagella -blogia. Välillä tekee hyvää pysähtyä kaiken kiireen keskellä miettimään omaa elämäänsä. Mistä kokee kiitollisuutta, mitä haluaisi muuttaa ja mikä on koko elämän tarkoitus. Jos sinäkin haluat pohtia kyseisiä asioita, kopioi haaste blogiisi ja anna ajatusten virrata. En haasta mitään tiettyjä blogeja, vaan heitän haasteen kaikille, jotka tätä päätyvät lukemaan. Tässä ohjeet haasteeseen:

starlight_blogger

1. Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

- Ihanasta tukiverkostosta ympärilläni, jota ilman en olisi selvinnyt tästä syksystä. Äidistä, isistä, välittävistä ystävistä ja sukulaisista, jotka ovat auttaneet ja piristäneet stressin ja synkkyyden keskellä.
 
- Molemmista veljistäni ja heidän lapsistaan, joita kaikkia näin viime viikonloppuna.
 
- Mindin jokaisesta hyvästä päivästä. Niitä ei ole ollut liikaa viime aikoina, mutta toivon, että niitä olisi taas enemmän tulevaisuudessa.


- Luokastani. Se on täynnä mahtavia persoonia, jotka piristävät arkipäiviäni hölmöillä jutuillaan ja lämpimillä halauksillaan. 
 
- Tulevasta matkasta Malediiveille ja Dubaihin. On suuri etuoikeus, että minulla on mahdollisuus toteuttaa jälleen matkahaaveitani.

- Lukuisista pienistä asioista, kuten uusista tuttavuuksista, mukavista kollegoista, joulusuklaista, hyvistä telkkariohjelmista, lämpimistä suihkuista, fleecehaalarista, koskettavista elokuvista ja kappaleista, pikkujouluista, satunnaisista lumihiutaleista ja monesta muusta asiasta.

2. Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi jos pystyisit?


Uskon vahvasti siihen, että asioilla ja tapahtumilla on jokin tarkoitus. Vaikka jokin asia elämässä tuntuisi hirveimmältä ikinä, se saattaa lopulta paljastua tapahtumaksi, joka tarvittiin muuttamaan koko elämääni paremmaksi. Sen takia en oikeastaan muuttaisi mitään tekemääni valintaa. Ilman niitä valintoja tuskin olisin nyt tässä pisteessä.
 
Oikeastaan ainoa asia, minkä muuttaisin elämässäni on se, ettei Mindi olisi koskaan sairastunut. Se on asia, jota en melkein kahden vuoden jälkeenkään ole pystynyt hyväksymään. On mielestäni edelleen täysin kohtuutonta, että maailman sydämellisin koira joutuu kantamaan sellaista sairauksien ja lääkkeiden määrää pienessä kropassaan.


3. Mikä on sinun mielestäsi elämän tarkoitus?

Yksinkertaisesti tehdä elämästään oman näköinen polkunsa. Tehdä niitä asioita, jotka tekevät onnelliseksi. Viettää aikaa ihmisten kanssa, jotka saavat hyvälle tuulelle. Tavoitella omia unelmiaan, ei muiden. Tehdä rohkeita valintoja ja suunnanmuutoksia, vaikka ne pelottaisivat. Nauraa sydämensä kyllyydestä. Itkeäkin välillä. Levittää hyvää ympärilleen ja olla muille avuksi. Olla mahdollisimman onnellinen omassa elämässään, jotta voi tehdä myös ympärillään olevia ihmisiä onnelliseksi.
 
Sellaisia ajatuksia tähän maanantaihin. Mukavaa viikkoa kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti