torstai 18. helmikuuta 2016

Kohti hiihtolomaa ja Vilnaa!

Pikamoikkaus vielä täällä blogin puolella ennen seuraavaa reissua. Uskomatonta, että huomenna on viimeinen työpäivä ennen hiihtolomaa ja lauantaina olemme jo äidin kanssa Vilnassa. Helmikuu on ollut tähän asti aikamoista myllerrystä, joten ihan mukavaa saada pieni hengähdystauko, jonka aikana kerkeää sulattelemaan kaikkea tapahtunutta. 

Tietysti on myös ihan mahtavaa päästä reissaamaan aivan uuteen maahan ja kaupunkiin. Säätiedotuksen mukaan ilmat ovat melko huonot visiittimme aikana, mutta emme anna sen haitata lomaamme. Ainakin on hyvä tekosyy syödä enemmän ravintoloissa, shoppailla kaupoissa ja nauttia hotellin spa-osastosta.

Kuvat: Wikipedia

On myös ihanaa, että paluumme jälkeen lomaa on jäljellä vielä yli puolet. Kaikki tähänastiset suunnitelmani loppuloman ajaksi ovat kariutuneet, mutta toisaalta muutama täydellinen löhöpäivä kotonakin tuntuu tällä hetkellä enemmän kuin tervetulleelta (terveisin nimimerkki "vietin tänään 4 tuntia oppilaiden kanssa hiihtäen ja ulkoillen raesateessa" :D).

Toivottavasti Vilna saa myös palautettua kirjoitusintoni blogia kohtaan. Tällä hetkellä kun reaalielämä voittaa tämän nettimaailman 1000-0. Saa nähdä, kirjoittelenko jo jotakin suoraan Vilnasta vai kaiken vasta kotoa käsin. 

Nyt täytyy palata "lempiurakkani" eli pakkaamisen pariin. Mitäs teidän muiden helmikuuhun kuuluu? :) 

2 kommenttia:

  1. Pidä hauskaa Vilnassa! :)

    Helmikuu on nimensä mukaisesti helmi: täynnä upeita hetkiä ja hyviä keskusteluja ystävien kanssa, paljon naurua ja opiskelumotivaatiota, mahtavia blogipostauksia, hyviä kirjoja, lastenhoitajan töitä... ^^ Sanoinkin kavereille pari päivää sitten, että esimerkiksi viime viikko oli niin huippu, että ihan nauratti :D Ajattelin monta kertaa, että voiko tällaista ollakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Kiva kuulla, että sinullakin helmikuu on ollut täynnä helmiä hetkiä. Mulla on ollut ihan samanlainen olo viime viikkoina, että voiko tämä kaikki olla tottakaan. Sen verran ihania yllätyksiä ja tapahtumia helmikuu on sisältänyt jo tähän mennessä :)

      Poista