tiistai 5. tammikuuta 2016

Luksuslomailua Malediiveilla

Sitten olisi aika startata vuosi 2016 myös täällä blogin puolella. Tänään palasin takaisin kotiin yhdeltä elämäni upeimmalta reissulta, jota en varmasti unohda koskaan. Blogia pidempään lukeneet tietävät, että matkoillani tärkeimmässä osassa eivät yleensä ole majoituksen taso ja muut luksuspuitteet. Olen kokenut sykähdyttäviä matkoja asuen muun muassa hostelleissa, teltoissa ja kimppakämpissä. Mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö nauttisi luksuksesta täysillä silloin, kun sellainen onni kohdalleni sattuu. Mutta en villeimmissä unelmissakaan osannut kuvitella, millaiseen luksusparatiisin isin kanssa päätyisimme.

Täydellinen paratiisi <3<3<3

Lensimme Malediiveille Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta. Olin muistaakseni ensimmäistä kertaa kyseisen lentoyhtiön kyydissä, mutten toivottavasti viimeistä. Palvelu oli todella hyvää, ruuat (kerrankin) syötäviä ja koneet oikein siistejä. Istanbulissa meitä odotti jymy-yllätys, kun lentoyhtiön johtaja (jonka isäni tuntee matkailualan kautta) oli siirtänyt meidän paikat businessluokkaan. En ole koskaan pitänyt mitenkään erityisesti lentämisestä, mutta tuo lentomatka oli aivan taivaallinen. Ruuat ja juomat olivat niin herkullisia, palvelu ensiluokkaista ja tuolit aivan täydelliset. Kerrassaan unohtumaton kokemus, josta olen tähän asti vain tyytynyt unelmoimaan. Ja parempaa oli vain luvassa.

Ensimmäistä kertaa nauttimassa businessluokan ylellisyyksistä :)

Rentouttavan lentomatkan jälkeen savuimme Malediivien lentokentälle, joka ilmestyi keskeltä turkoosia merta. Hotellin henkilökunta oli meitä vastassa kentällä, josta jatkoimme pikaveneellä noin 20 minuuttia kohti hotelliamme Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldivesia. Se sijaitsee pienellä saarella North Malé atollilla ja se on tarkoitettu erityisesti aikuisille lomailijoille (alle 12-vuotiailta pääsy kielletty). Arvoimme majoituksen varausvaiheessa edullisemman rantamajoituksen ja kalliimman water villan välillä, mutta isi päätyi (onneksi) kalliimpaan vaihtoehtoon. Kyseiseen hotelliin päädyimme muun muassa siksi, että se oli yksi harvoista, josta löytyi kyseisiä villoja kahdella erillisellä sängyllä.

Tervetuloa paratiisiin!

Meidän ihana koti <3<3<3

Voin suositella kyseistä hotellia lämpimästi kaikille, se oli kuin pieni paratiisi maan päällä. Majoituksen lisäksi saarelta löytyy muun muassa neljä ravintolaa, kaksi baaria, vesiurheilu- ja sukelluskeskus sekä spa-osasto. Saimme viettää unohtumattomat neljä päivää ylellisessä water villassa, jonka takapihana toimi kirkkaan turkoosi Intian valtameri. Päivät kuluivat aivan liian nopeasti, enkä oikein vieläkään pysty uskomaan, että olimme todella tuolla uskomattomassa paikassa.

Hotellialuetta

Päivät vietimme pitkälti veden alla (josta teen kokonaan oman postauksen) ja iltaisin nautiskelimme hotellin illallisbuffetin herkullisista tarjoiluista. Jokaisena iltana oli eri ruokateema ja kaikki niistä veivät kielen mennessään. Meillä oli hotellissa puolihoito, joten aamiaiset ja illalliset kuuluivat juomineen huoneen hintaan. 

Uudenvuodenaaton tunnelmia

Uudenvuodenaattona järjestettiin suuri rantajuhla kaikille hotellin asukkaille. Lähes koko päivän myrskysi oikein kunnolla, joten jouduimme jännittämään, pystyttäisiinkö juhla pitämään rannalla. Onneksi sade loppui illaksi ja juhlat saatiin järjestettyä ulkona. Tarjolla oli kymmeniä, ehkä jopa satoja ruokalajeja, joista oli mahdotonta valita mieleisensä. Rannalla oli myös useita esityksiä ja ilta päättyi rentoon jammailuun puuterihiekassa. Aika täydellinen tapa aloittaa uusi vuosi, jos minulta kysytään.


Hyvästit vanhalle ja juhlat uudelle vuodelle!

Säät olivat lomamme aikana tosiaan melko vaihtelevat. Välillä aurinko paistoi täysillä ja lämpötila kipusi 30 asteeseen, välillä taas tuuli ja satoi kaatamalla, mutta ilma oli silti todella lämmin. Sää vaihteli melko nopeasti, joten melkein kaikkiin päiviin sisältyi hyviä ja huonoja hetkiä. Onneksi sade ei haitannut pinnan alla ja tuulikaan ei onneksi hankaloittanut liikaa snorklaamista. 

Viimeiset auringonlaskudrinkit

Sää olikin ainoa asia, mikä ei ollut täydellistä lomallamme. Onnistuin jopa pitkästä aikaa olemaan polttamatta itseäni, mikä on suoranainen ihme. Isi sitten onnistui kärähtämään minunkin edestä :D Lähtöpäivä paratiisistamme tuli aivan liian pian ja todella toivon, että vielä joskus palaan tuohon upeaan maahan. Lähtöseremoniatkin olivat melko massiiviset, kun todella suuri joukko hotellin ihania työntekijöitä tuli saattelemaan meitä laiturille. Sen takia en pystynyt piiloutumaan minnekään, vaan oli pakko jättää tuo paratiisi ja suunnata kohti Dubaita. Se olikin aikamoisen säädön takana, mutta siihen palaan erikseen myöhemmin. 

Toivottavasti teidän muidenkin vuosi on startannut mukavissa merkeissä :) Nyt alan henkisesti valmistautua pikkuleijonien MM-finaaliin. Toivotaan, että Venäjä kaatuu tänään!!!

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa todellakin ihan unelmalomalta!

    VastaaPoista
  2. Vau miten ihanan näköistä tuolla on! :) On kyllä vaikea käsittää, että tuollaisia paikkoja on olemassa ja että sinne on vielä mahdollista päästä lomailemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä aivan täydellinen paikka :) En oikein vieläkään pysty uskomaan, että todella olin tuolla! :D

      Poista
    2. Ihan uskomaton paikka! Nyt kyllä harmittaa etten tunkenut mukaan 😄. Pakko itsekin joskus päästä paikanpäälle. Tsemppiä uuden lukukauden alkuun!

      Poista
    3. Sitä se kyl oli, oisit vaan tullut mukaan! :D toivottavasti teilläkin oli kiva reissu ja työt on alkanut hyvin. Tsemppiä ja ollaan yhteyksissä! :)

      Poista