maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisähky ja muita kuulumisia

Huh, onneksi alkaa tämäkin pääsiäinen jo lähestyä loppuaan! Alkupääsiäinen kului mökillämme Porvoossa nauttiessa vanhempien täyshoidosta. Ruokaa ja herkkuja on tullut taas mätettyä sen verran, että sillä eläisi varmaan koko loppukuunkin. 

Meidän mökillä on kyllä joku ruokahalua kiihdyttävä vaikutus, koska siellä tekee vain koko ajan mieli syödä lisää ja lisää. Eikä asiaa auta yhtään se, että herkullista ruokaa ja karkkeja on koko ajan tarjolla. Täältä tullaan kesäpossuus 2015 :D


Mökillemme kokoontui jälleen sekalainen sakki perhettä ja sukua, joiden kanssa aika kului syömisen lisäksi pelaillen, ulkoillen ja paljussa lilluen. Arki pitää kaikki omilla tahoillaan niin kiireisinä, että onneksi on sitten näitä juhlapyhiä, jolloin pystymme kokoontumaan yhteen. Voi muuten olla, että seuraavan kerran, kun näemme Jaakon perheen kanssa, on siinä jo yksi jäsen lisää ja minusta on tullut tuplatäti, ihanaa!


Ilmat olivat kaikkea muuta kuin keväisen aurinkoiset ja taivaalta tuli vuorotellen vettä, räntää ja rakeita. Pitkäperjantaina teimme kuitenkin retken läheiselle purolle ja länsirannalle. Lumesta ja jäästä ei onneksi ole enää tietoakaan, joten eiköhän tämä takatalvi ala tästä pian taittua.

Lauantaina palasin takaisin kotiin ja ilta kului Viivin ja muiden kavereiden kanssa, missäs muuallakaan kuin, Larun paikallisessa. Eilinen hujahti ohi koomaillessa ja tänään suuntaan elokuviin katsomaan Edelleen Alicen. Huomisesta taas ei ole mitään tietoa, joko lomailu jatkuu tai työt kutsuu, sen näkee sitten.

Viimeiset viikot eskarissa olivat aika rankkoja, joten oli tavallaan helpotus, että se urakka loppui. Kokemuksena tuo sijaisuus oli kuitenkin todella opettavainen ja silmiä avaava. En edelleenkään tiedä, onko opettajuus minua varten. Siinä on paljon asioita, jotka koen omikseni, mutta myös paljon puolia, joista en kauheasti pidä. Siksi on ihan hyvä, että jatkan ainakin vuoden verran näitä sijaishommia, jotta saan toivottavasti selkeyden tuohon asiaan. Jotenkin kummasti mielenperukoille on hiipinyt myös ajatus toisen tutkinnon suorittamisesta, joka avaisi vähän laajempia työmahdollisuuksia. Ikävä kyllä olen pääsykokeiden aikaan Lontoossa, joten saa nyt nähdä, miten sen kanssa käy.
Tänä vuonna sain pääsiäisähkyn myös askartelujen osalta eskarissa :D

Jotenkin sitä kerkesi tuolla eskarissa ollessa jo tottumaan siihen, että elämässä on rytmi. Nyt tuntuu taas vähän oudolta totutella siihen, ettei tiedä yhtään, missä sitä on seuraavana päivänä tai ensi viikolla. No, onneksi kevättä on enää alle kaksi kuukautta jäljellä ja se sisältää pari reissuakin. Pitäisiköhän tällä viikolla jo vihdoin raahata talvivaatteet kellariin ja vaihtaa kotiin kevättekstiilit? Jos se lämpöaalto sitten tajuaisi palata pysyvästi.
Mites teidän muiden pääsiäinen on sujunut? :)

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja kiva postaus! :)
    Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
    ---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Sulla olikin taas paljon mielenkiintoisia postauksia, joita lueskella. Mukavaa kevättä sinulle :)

      Poista