maanantai 25. marraskuuta 2013

MATTI NYKÄNEN at Laru!!!

Halusin vain tulla kertomaan, että tylsä elämänjaksoni lensi kaaressa romukoppaan viikonloppuna, kun suuntasin Helsinkiin päin. Viikonloppuun kuului perinteistä hengailua kotikulmilla, mässäämistä äidin ruokavarastoilla, Marrasmarkkinoita ja huipentumana tietysti tuo Matti Nykäsen keikka Bar 52:ssa. Kyllä se vain niin on, että kahta en vaihtais, toinen on Laru ja toinen on Mat..no ei vaan VIIVI! Eipä sillä, oli Mattikin kyllä täyttä timanttia :D Mutta siis noissa Lauttasaaren illanvietoissa on aina vain jotain sellaista aitoa ja outoa tunnelmaa, jota keskustan pintaliitomestat eivät vain voi koskaan saavuttaa. Ja silloin seurana on tietysti myös aina se kaikista paras seuralainen illanviettoihin eli Viivi. Noiden kahden yhdistelmä ei vaan petä koskaan.

Tälläkin kertaa ilta oli kyllä enemmän kuin onnistunut ja sattumallakin oli kyllä vähän näppinsä pelissä. Menimme paikan päälle jo hyvissä ajoin ja paikalle saapui muutamia muitakin tuttuja, joita oli myös kiva nähdä pitkästä aikaa. Pieni epäilys oli kyllä siitä, saapuisiko Matti edes paikalle illan aikana. Kun se on viime aikoina viihtynyt kovasti Teneriffalla ja ties missä :D Ennen yhtätoista Matti kuitenkin pörhälsi paikalle ja pisti bileet käyntiin. Tunnelma oli katossa koko keikan ajan, mikä tarttui väkisinkin, vaikka meillä ei ollut hajuakaan Nykäsen biiseistä etukäteen. Keikan musiikillisesta annista tuskin voidaan edes puhua, mutta tunnelmaa riittii senkin edestä. "Laatuviihdettä" koko huiman 8 euron lippumaksun edestä siis, toimii!!! 

Lennä Nykäsen Matti, lennä!

Suureksi harmiksemme Matti pyyhälsi keikan jälkeen vauhdilla pois, jolloin päätimme vaihtaa Viivin kanssa, jo ehkä huolestuttavallakin tavalla, vakkaripaikaksemme muodostuneeseen Pirattiin. Keikasta johtuen Bistro oli kuitenkin kuolluttakin kuolleempi, jolloin jäimme arpomaan seuraavaa liikettämme. Sitten alkoi vielä vesisade ja siinä vaiheessa mielessä kyllä jo käväisi ajatus kotiin lähtemisestäkin. Lyhyen harkinnan jälkeen päädyimme kuitenkin takaisin 52:een ja se olikin menoa sitten. Jotenkin kummasti ilta jatkuin tanssilattian kautta suomenruotsalaisille jatkoille, joista kotiutuminen venähti lähes kuuteen. Taas tuli nähtyä ainakin se, miten paljon yksi pieni päätös voi vaikuttaa loppuillan kulkuun :D Oli kyllä hauskinta pitkään aikaan ja gradu ei käväissyt kertaakaan mielessä, joten senkin puolesta ilta oli onnistunut.

Viivi + Laru + Nykäsen Matti, ei siihen muuta tarvita!

Sunnuntai alkoi "pirteissä" merkeissä Marrasmarkkinoilla, josta siirryimme jatkoille Rixiin ja siitä jatkojen jatkoille Ärrälle :D Tuli kyllä taas kierrettyä kaikki tutut paikat ja nähtyä sellainen määrä Larun tuttuja, että kyllä tällä taas pärjää tämän vajaa pari viikkoa ennen seuraavaa käyntiä! Lähdin Helsingistä vasta tänään, jotta sain vihdoin vietyä viisumihakemukseni Thaimaan suurlähetystöön. Sekin oli taas sellainen säätö, mutta siitä voin avautua sitten joku toinen kerta. 

Lisäksi kävimme isin kanssa Verkkokaupassa ostoksilla ja sain vihdoin hankittua sen ulkoisen muistin itselleni, jolla toivottavasti pystyn välttämään osan tulevien tietokonekatastrofien tuhoista. Mukaan tarttui myös uusi langaton hiiri, kun edellinen, yllätys yllätys, hajosi ja ihana suojapussukka Surface-rakkaalleni. Käytiin myös testaamassa ensimmäistä kertaa nepalilaisravintola Lumbinin lounaspöytää Lauttasaaressa. Kerrankin tuli testattua myös muita kuin kana-annoksia, joihin aina sorrun nepalilaisissa, ja hyvältähän ne kaikki maistuivat. Kun siihen lisäsi vielä uunituoreen naanleivän ja ihanan nepalilaisen teen, niin oli kyllä herkullinen lounassetti 9 eurolla. 


Pinkkikausi alkaa selvästi taas vaihtua liilakaudeksi :)

Nyt olen taas takaisin kotona ihmettelemässä, jatkuuko elämä normaalina vielä Matti Nykäsen keikankin jälkeen ja pahasti vaikuttaa siltä, että kyllä se vain jatkuu! Kotona odotti perus sekasotku ja mukava kirjapino gradua varten, mutta niiden kimppuun käyn kyllä vasta huomenna. Tämän illan kulutan vain naureskellen kaikille viikonlopun oudoille muistoille, joita putkahtelee satunnaisesti päähäni. Kiitos rakkaat, kiitos Laru ja kiitos Matti, olitte juuri sitä, mitä tylsään elämääni kaipasin. 

Paluu arkeen :D

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut onnistunut viikonloppu ja tsemppiä tulevaan viikkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti