perjantai 31. elokuuta 2018

Kiitos Kesä 2018

Kesä 2018 vetelee viimeisiään ja syksyn voi jo aistia ilmassa. Lähes koko loppuvuosi kuluu maailmalla, mikä tuntuu edelleen ihan oudolta ajatukselta. Tämä kesä on ollut niin uskomattoman ihana ja täynnä onnellisia hetkiä, ettei siitä millään haluaisi päästää vielä irti, vaikka edessä odottaakin suuri seikkailu. Tämä vuosi ja etenkin tämä kesä on ollut juuri sitä, mitä tarvitsin viime vuoden synkkien hetkien jälkeen. Se on tuonut elämääni sylintäydeltä onnea, iloa, naurua, lepoa, rakkautta, valoa ja auringonpaistetta. Vaikka olen viettänyt lähes koko kesän Suomessa, on kesä 2018 ollut ehdottomasti yksi parhaimmista kesistäni ikinä, enkä vaihtaisi siitä yhtäkään hetkeä pois. Tällaista kaikkea mahtui kesä-, heinä- ja elokuuhuni.

Kolme reissua rakkaaseen Turkuun, kaksi mieheni ja yksi Viivin kanssa. 
Hyviä kahviloita ja ravintoloita, ihania hetkiä Aurajoen rannalla, kirkkoja, ajeluita Förillä, uimista Samppalinnan maauimalassa, Down by the Laiturin fiilistelyä, puutaloja, kiireettömiä päiväkävelyitä ja paljon muuta. 


Yksi risteily Tukholmaan, joka hurmasi täysin pitkän tauon jälkeen. 
Kaunis Gamla stan, Abba-museo ja rento kiertely kaupungin kaduilla olivat mainio tapa viettää kesäpäivää. Tämä oli myös koko kesän ainoa ulkomaanmatka.


Yksi opiskelupaikka Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Paikka tuli minulle täydellisenä yllätyksenä, koska pääsykokeet menivät paljon huonommin kuin viime vuonna. 

Kaksi mökkireissua Porvoossa.


Neljä tuntia Life coach valmennusta, jossa käsittelimme valmentajan kanssa mm. uratoiveitani, itsetuntoani, tunteiden ilmaisua ja rentoutumista erilaisin menetelmin. 

Yksi sateinen juhannus Lauttasaaressa. Kun koko muu kesä oli niin uskomattoman upea, oli jotenkin "helpottavaa", että juhannus sentään saatiin viettää perinteisessä Suomen kesäsäässä.


Lukemattomia aurinkoisia ja kauniita kesäpäiviä.

Yhdet pienimuotoiset polttarit, jotka Viivi järjesti minulle. Ihana päivä sisälsi suklaata, hemmottelua, hurvittelua Linnanmäellä ja muuta hauskanpitoa. Muistoksi sain vielä Viivin siskon tekemän upean muotokuvan minusta.


Yksi roadtrip Helsingistä Ouluun, joka sisälsi monta mielenkiintoista pysähdystä. 

Viisi tuntia shoppailua Tuurin kyläkaupassa. 


Kaksi ihanaa pandaa ja monta muuta eläintä Ähtärin eläinpuistossa. 


Kolme käyntiä huvipuistoissa. Linnanmäellä, PowerParkissa ja Särkänniemessä. 


Viisi vierailua paikoissa, joissa en ollut ennen käynyt. Tuuri, Ähtäri, Voltti, Alahärmä ja Kalajoki tarjosivat mukavaa tekemistä ja kauniita maisemia Pohjanmaalla.


Kaksi Oulun saarta, Pikisaari ja Varjakka tekivät erityisen vaikutuksen tämän kesän visiitillä.


Monta uimaretkeä mereen, järveen, jokeen ja uima-altaaseen.

Yksi käynti Kansallismuseossa, jossa kävin Barbie The Icon -näyttelyssä.


Kuuteen maahan suuntautuva maailmanympärimatkan suunnittelua.

Paljon makoisia kesäherkkuja ja grilliruokia.


Yksi festari, Tammerfest tarjosi yhden kaikkien aikojen keikkakokemuksen, kun pääsin vihdoin näkemään lapsuuteni suursuosikin Nylon Beatin veljeni Jaakon kanssa bailaten.

Yksi yö majakassa, Kylmäpihajan saarella Rauman edustalla.


Lukuisia söpöjä puutaloja Vanhassa Raumassa.


Useiden ystävien ja sukulaisten vierailuja meidän uudessa kodissa, jossa on vihdoin kunnolla tilaa majoittaa ja kestitä vieraita. 

Kolmet Minna Parikan kengät, joista kahdet ostin itse ja yhdet sain huomenlahjaksi ihanalta aviomieheltäni <3


Liian monta tuntia häiden suunnittelua, järjestelyä ja stressaamista. Onneksi oli paras apujoukko, jonka kanssa saimme aikaan ikimuistoisen hääpäivän.

Yksi hääpäivä, kun sanoin tahdon Elämäni Rakkaudelle. Aivan ihana päivä <3


Valtavasti kukkia, koska niitä ei voi olla koskaan liikaa.


Yksi päivä Suomenlinnassa.


Kaksi opiskelupäivää yhteisöpedagogiopiskelijana (jestas mikä sana :D)

Ei voi muuta kuin nöyränä kiittää tästä kesästä, se on antanut niin paljon enemmän kuin ikinä uskalsin toivoa. Kiitollisena ja onnellisena suuntaan katseeni kohti syksyä ja sen mukanaan tuomia uusia seikkailuja. Kiitos kesä 2018, olit parasta! 

Mitkä olivat sinun kesäsi kohokohtia? :)

2 kommenttia:

  1. Ihania hetkiä ollut sinulla koko kesä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kesä on ollut kyllä ihan uskomattoman ihana. Toivottavasti myös sinulla on ollut kiva kesä :)

      Poista