perjantai 11. toukokuuta 2018

Bhutan mielessä

Bhutanin maisemat ja tunnelmat ovat pyörineet viime aikoina paljon mielessäni. Tuo matka osui hirvittävän hässäkän keskelle, joka alkaa rauhoittua vasta pikku hiljaa. Vaikka tuo matka omalta osaltaan myös sekoitti koko kevään pakkaa, niin en kadu hetkeäkään, että päätin lähteä sille vain vajaan viikon varoitusajalla. Elämä matkan jälkeen on ollut sen verran hektistä, etten ole löytänyt sopivaa rauhaa sille, että saisin todella pureuduttua tuohon kiehtovaan maahan täällä blogin puolella. Odotan niin kovasti, että pääsen syventymään kaikkiin niihin ajatuksiin ja elämyksiin, joita sain tuon matkan aikana kokea. Se hetki on toivottavasti jo toukokuun aikana. 

Nyt sain vihdoin reissun kuvat siirrettyä koneelleni, joten ajattelin jakaa jo pieniä maistiaisia taianomaisesta Bhutanista ennen varsinaisia matkakertomuksia. En kuitenkaan ehdi istua koneen ääressä nyt tämän enempää, koska lähdemme äidin kanssa pian kohti Tamperetta. Vietämme äitienpäivää etukäteen menemällä katsomaan Cats-musikaalia ja tietysti nautiskelemme myös näistä upeista kevätkeleistä.



















 


Tällaista kaikkea siis luvassa, kunhan saan aikaa kirjoitella matkakertomuksia tarkemmin. Nyt toivottelen oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Mä odotan tätä matkakertomusta jo innolla, kuvat on upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, yritän ehdottomasti löytää sille aikaa mahdollisimman pian :)

      Poista