perjantai 25. elokuuta 2017

Veneilyä ja Vanhan Porvoon jokimaisemia

Tänään otan suunnan kohti Porvoota ja lähden viettämään kesän viimeistä mökkiviikonloppua. Edellisellä kerralla kävimme isin ja avomieheni kanssa veneretkellä Porvoonjoella. Kerkesin ottaa kuvia kauniista vanhasta Porvoosta juuri ennen kuin päällemme iski valtava ukkonen rankkasateineen ja salamoineen. 



Porvoo on yksi lempikaupungeistani Suomessa ja vanha Porvoo on todella tunnelmallinen ja upea paikka täynnä ihania kahviloita, ravintoloita ja putiikkeja unohtamatta tietenkään Brunbergin herkullisia karkkilaareja.


Liityin muuten vihdoin myös Instagramiin, joten elämänmittaista matkaani voi seurata nyt myös sitä kautta. Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Porvoo on kyllä supersympaattinen ja suloinen kaupunki! :)

    VastaaPoista
  2. Voi että en malta odottaa että saa veneen telakasta pois talven jälkeen. Ollaan enimmäkseen Turun saaristoa aina kierrelty mutta voisi tulla tänne puolelle Suomea ensi kesänä. Juurikin kahvila ja ravintolavalikoima houkuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veneily on kyllä ihan mahtavaa puuhaa! Porvoossa on kyllä kokoonsa nähden aivan loistava ravintola ja kahvila tarjonta. Oi että, itse taas haaveilen joku vuosi juuri Turun saaristossa veneilystä.

      Poista