maanantai 3. huhtikuuta 2017

Maaliskuun kuulumisia

Aika tuntuu lentävän siivillä, kun on mielekästä tekemistä. Maaliskuu hurahti vauhdilla ja opintovapaatani on enää parisen viikkoa jäljellä. Olen nauttinut valtavasti tästä rennommasta arjesta, jonka olen saanut aikatauluttaa itse. On ollut ihanaa aloittaa aamut rauhallisesti, olla omissa oloissa ja viettää paljon enemmän aikaa Mindin kanssa.


Opinnot eivät ole edenneet täysin suunnittelemaani vauhtia, mutta tämän vapaan tarkoitus olikin irrottaa minut kaikista suorituspaineista. Olen kokenut suorittamani kurssit mielenkiintoisiksi ja ensimmäisestä kurssisuorituksestani sain kaikkien aikojen parhaan palautteen koko opiskeluhistoriani aikana. Se antoi rohkaisua siihen, että olen tekemässä oikeaa ratkaisua, oikeaan aikaan. 

Miksei yliopistossa saanut koskaan tällaista palautetta?

Ajatus töihin palaamisesta ei tunnu edelleenkää kovin mielekkäältä. Olen käynyt vapaani aikana muutamaan otteeseen koululla ja tunteet ovat olleet ristiriitaiset. Toisaalta on ollut mukavaa nähdä työkavereita ja oppilaita, toisaalta kurkkuun on noussut tuttu ahdistus. Olen kuitenkin päättänyt, että hoidan tuon pestin loppuun, vaikka päälläni seisten.

Takatalvikin pääsi yllättämään


Mindin vointi on ollut suureksi ilokseni hyvä vapaani ajan. Se ontui pari viikkoa, mutta ilmeisesti kyseessä oli jokin venähdys, koska nyt se kirmailee taas innoissaan nauttien kevään tuoksuista. Olemme myös käyneet nauttimassa herkkuja läheisessä Olipa kerran- kahvilassa, johon koiratkin ovat tervetulleita. Suosittelen tuota paikkaa lämpimästi, ihania herkkuja, kohtuulliseen hintaan ja mukava tunnelma. Pari viikkoa sitten Mindi sai myös uuden, lyhyen kevätturkin, jonka kanssa se näyttää taas ihan pennulta <3 Huomenna Mindillä onkin sitten sydänultra, jossa selviää kasvaimen tilanne. Jännittää ihan hirveästi, mutta ei voi toivoa muuta kuin parasta.


Opintojen lisäksi olen muun muassa rentoutunut, nähnyt perhettä ja ystäviä, nauttinut ravintolalounaista (ei ole ikävä kouluruokaa!), ulkoillut, tyhjentänyt vaatekaappeja, käynyt katsomassa elokuvissa Tom of Finlandin ja Toivon tuolla puolen (suosittelen molempia), ollut useammissa juhlissa, käynyt toistamiseen Dannyn keikalla Bar 52:ssa (nyt myös Erika oli mukana!) ja katsomassa stand up-esitystä. Maaliskuussa sain myös pitkästä aikaa tuotettua blogiinkin kivasti materiaalia. Voi kuitenkin olla, että tuohon tulee taas muutos, kun työt vievät mennessään.


Viikot ovat kuluneet kauhealla vauhdilla ja tuntuu, että puolet asioista on vielä tekemättä. Seuraavat pari viikkoa tulevat olemaan aika täysiä, mutta pääsiäisen aionkin sitten pyhittää pelkälle lepäilylle, jotta olen valmis loppukevään työrupeamaan. Kesäkin siintää jo jossakin kaukaisissa haaveissa, toivotaan että se tulee mahdollisimman nopeasti.


Mukavaa kevään jatkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi Blogit.fi:n kautta ja oli vain pakko tulla kommentoimaan koiraasi, se on sitten suloinen! Minulla on ollut tuollainen aivan samanvärinen Cavalier :) Toivottavasti ultrassa menee kaikki hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun eksyit blogiini :) Cavalierit ovat kyllä aivan ihania <3 Kiitos paljon, toivotaan parasta!

      Poista