maanantai 4. joulukuuta 2017

Itsensä ylittämisen riemu

Minä selvisin siitä! Eilen palasin takaisin 10 päivää kestäneeltä Etelä-Afrikan matkalta, jossa toimin matkanjohtajana. Se on syy, miksi blogi on ollut hiljaisuudessa taas pidemmän aikaa. Viikot ennen reissua, kun kuluivat lähinnä kaikkea Etelä-Afrikkaan liittyvää materiaalia läpi kahlaten, muistiinpanoja raapustaen ja jännitystä keräten.

Nyt se kaikki on ohi ja voin ilokseni todeta, että reissu sujui odotuksiini nähden lähes täydellisesti. Tekniikka toimi koko matkan ajan hyvin, ryhmä oli tosi mukava ja kohtasimme vain vähäisiä vastoinkäymisiä. Etelä-Afrikka oli vähintään yhtä ihana kuin vuonna 2014 ja tarjosi täydellisen työympäristön, jossa unohti välillä kokonaan olevansa töissä. Ja se tunne, kun on taas astunut oman mukavuusalueen ulkopuolelle, ylittänyt itsensä ja selvinnyt siitä voittajana, on ihan mahtava!

Ei valittamista työmaisemista Pöytävuoren laella. 

Monta tarinaa on tuosta ja parista edellisestäkin matkasta vielä kertomatta. Niistä riittää kirjoitettavaa tänne blogin puolelle varmasti ensi vuoteen asti. Kunhan kaikelta juhlimiselta kerkeän. Tänään on pikkujoulut, huomenna suuret juhlat Suomi100 hengessä ja sitten varsinainen itsenäisyyspäivä. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille jo näin etukäteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti