torstai 23. joulukuuta 2021

Me käymme joulun viettohon

Joulukuu on mennyt hurjalla vauhdilla ja jouluaatto on jo ovella. Tänä vuonna taaperokin on ymmärtänyt jo jotain jouluttamisesta, joten olen saanut hänestä kaverin joulufiilistelyyn. 






Tein meille yhteisen joulukalenterin, jonka jokaisesta luukusta on paljastunut jokin jouluinen tehtävä. Olemme mm. koristelleet kuusta, ihastelleet jouluikkunoita, leiponeet, käyneet joulumarkkinoilla, hankkineet lahjoja hyväntekeväisyyteen, askarrelleet joulukortteja, laulaneet joululauluja ja lukeneet joulukirjoja. Kalenterista on ollut paljon iloa meille molemmille. 






Minun tärkein joululahja saapui jo ennen joulua, kun paras ystäväni Viivi muutti takaisin Suomeen Englannista. Vihdoin voimme yli neljän vuoden tauon jälkeen jakaa arjen iloja ja haasteita yhdessä <3






Toiseksi tärkein lahja tänä jouluna on se, että olemme pysyneet terveinä ja saamme viettää joulua perheen kesken. Ja viime yönä saatiin vielä pieni lumikerros maahan. Enempää en voisi tältä joululta enää toivoa. 






Vaikka joulu onkin suosikkijuhlani, alkaa olo olla näin loppuvuodesta jotenkin kaikkensa antanut. Tultiinkin hyvissä ajoin mökillemme Porvooseen, jotta saimme hetken nauttia maaseudun rauhasta ennen kuin tupa täyttyy hälinästä. 






Kävimme myös tällä viikolla kävelyllä ja glögillä Vanhassa Porvoossa, joka on niin kaunis näin jouluisin. Ihania koristeita ja vanhan ajan tunnelmaa. 






Näiden jouluisten kuvien myötä haluan toivottaa ihanaa ja rauhallista joulua kaikille blogin lukijoille! <3

2 kommenttia: