keskiviikko 30. marraskuuta 2016

13 valonpilkahdusta loka- ja marraskuussa

Loka- ja marraskuu ovat ehdottomasti ne vuoteni inhokkikuukaudet. Valo vähenee, ilmat viilenee ja sadetta alkaa tulla milloin missäkin muodossa. Energiatasot ovat olleet nollan alapuolella ja kaikki on tuntunut ylitsepääsemättömän vaikealta. Päivät ja viikot kuluvat sumussa ja koko ajan vaan väsyttää.

Sen lisäksi töissä on ollut milloin mitäkin ikävää tilannetta päällä ja nyt minulla on vielä syysflunssakin kolmatta viikkoa. Viime viikonloppuna oli tarkoitus ottaa irtiotto Turkuun, mutta sekin peruuntui, kun Mindiltä lähti taas tasapaino kokonaan. Tilanne on kuitenkin jo onneksi paljon parempi tällä hetkellä. Ankeaa on siis ollut, mutta ajattelin nyt tarttua niihin hyviin asioihin, joita näihin kuukausiin on myös mahtunut. Varmasti niitä on ollut muitakin, mutta nämä 13 tulivat ensimmäisenä mieleen.


1. Lokakuun alussa ilmat olivat vielä todella aurinkoiset ja ruska oli kauneimmillaan.


2. Lokakuussa oli syysloma, jonka vietin kotona ja mökillämme Porvoossa. Kävin pitkästä aikaa shoppailemassa ja Porvoon vanhassa kaupungissa, joka on aina yhtä ihana paikka <3 Lounaalla kävimme Zum Beispiel-ravintolassa, mikä oli myös oikein miellyttävä kokemus.


3. Syysloman lopuksi kävin vielä entisen työkaverin kanssa I love me -messuilla, josta löysin Mindin muotoiset blinblingkorvikset <3


4. Lokakuussa pääsin eroon viimeisestä viisaudenhampaastani, jonka poistaminen sujui hämmentävän helposti.

5. Lokakuussa kävin luokkani kanssa retkellä Korkeasaaressa, joka oli ihanan aurinkoinen päivä. Kävimme myös tapaamassa kirjailija Tomi Kontiota lähikirjastossa.


6. Marraskuun alussa satoi ihana ensilumi, joka piristi parin viikon ajan maisemaa. Harmi vaan, ettei se ollut pysyvää.


7. Marraskuussa vietimme treffipäivää poikaystävän kanssa. Kävimme brunssilla täällä Lauttasaaressa Happy Friends- ravintolassa, Yayoi Kusaman taidenäyttelyssä Helsingin taidemuseossa ja elokuvissa katsomassa Nainen junassa -elokuvan. Voin suositella lämpimästi kaikkia kolmea.


8. Marraskuussa vietimme myös isänpäivää suvun kesken samaisessa Happy Friends- ravintolassa.

9. Marraskuussa järjestelin oppilaskunnan hallituksen kanssa kaksi suurempaa tapahtumaa koulullemme, Halloweenin ja koulun oman juhlapäivän. Tuolloin koulullamme vieraili myös tubettaja Roni Back.

Normipäivä taas töissä! 

10. Kävin hieronnassa pitkästä aikaa. Voi että, miten se tuntuikaan ihanan kamalasti!

11. Näin paljon Viiviä ja juttelin muiden läheisten ystävieni kanssa puhelimitse.

12. Vietin nimipäivääni ja sain kivoja lahjoja + ruusuja. 

13. Aloitin joulunodotuksen kynttilöiden, kukkien, joulutorttujen, valojen ja joulukalentereiden muodossa :)


Vaikka näihin kahteen kuukauteen on sisältynyt myös mukavia asioita, olen onnellinen, että ne ovat takanapäin. Otan joulukuun ilolla vastaan ja toivon, että se tuo vähän valoisuutta mukanaan. Miten teidän muiden syksy on sujunut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti