lauantai 11. kesäkuuta 2016

Greetings from Malta!

Pikainen tervehdys Maltalta, jonka lämmöstä olen nauttinut tämän viikon. Tarkemmat postaukset kirjoittelen vasta kotona, koska nyt haluan vain nauttia tästä matkasta ja seurasta.


Tämä reissu on ollut juuri sitä, mitä tarvitsin hektisen työrupeaman jälkeen. Sen avulla olen päässyt jo lähes kokonaan irtautumaan työasioista.





Ilmeisesti se osui myös säiden puolesta täydelliseen aikaan, kun Suomeen vaikuttaa iskeneen jonkinasteinen takatalvi. Täällä lämpötila on ollut juuri sopiva, noin 27 astetta lämmintä ja aurinko on paistanut (ja polttanut!) joka päivä.


 

Rennon allaselämän lisäksi olemme kierrelleet läheisellä Bugibban alueella, sukeltaneet Välimeressä, tutustuneet Maltan pääkaupunkiin Vallettaan sekä Gozon saareen. Päivät ovat kuluneet niin vauhdilla, etten ole kerennyt edes shoppailla. Toivottavasti tänään löytyisi aikaa myös ostoksille.
 

 


Malta on mielenkiintoinen yhdistelmä luontoa ja historiaa. Kun siitä saa vielä nauttia hyvässä säässä ja seurassa, niin en olisi voinut toivoa parempaa loman aloitusta. Onneksi matkaa on vielä pari päivää jäljellä ja loma on vasta alussa.
 

Mukavaa viikonloppua kaikille! Yritän tuoda lämmön ja auringon mukanani Suomeen :)

6 kommenttia:

  1. Olin Maltalla kielimatkalla 14-vuotiaana, se oli eka ulkomaanreissu ilman vanhempia. Siitä lähtien oon haaveillut lähteväni takaisin. En tiedä miksen vielä oo sinne päässyt takaisin. Tuttuja maisemia, Malta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Minulle tämä oli ensimmäinen kerta Maltalla, mutta ihastuin kovasti paikkaan ja täällä olisi viihtynyt pidempäänkin. Pienellä saarella on yllättävän paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

      Poista
  2. Voi Malta, ihanalta näyttää erityisesti tämän kylmyyden keskellä! <3 Kiinnostaa kovasti kuulla mitä kaikkea oot siellä nähnyt ja kokenut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä nauttinut täysillä lämmöstä, kun Suomen kesästä ei koskaan tiedä, mitä se sisältää :D eiköhän juttuja synny, kunhan tokenen yölennosta :)

      Poista
    2. Sehän se :D Koko ajan vaihtelee sää täällä Itä-Suomessa.

      Tässä ois muuten pieni yllätyskin! ;) -> http://mylife-booklover.blogspot.fi/2016/06/blogger-recognition-award.html

      Poista
    3. Voi, kiitos paljon Ida! :) täytyypä perehtyä tuohonkin asiaan, kun saan tämän tolkuttoman väsymyksen selätettyä.

      Poista