sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Käsittämättömän viikon käsittämätön lopetus

Harvoin samaan viikkoon mahtuvat telttailu, villieläinten bongaus Etelä-Afrikan savannilla, vierailu yhdessä maailman vaarallisimmista kaupungeista, lentomatka maailman toiselta puolelta toiselle, koko ydinperheen yhteinen illallinen ja Suomen marraskuu. Mutta muun muassa nuo kaikki asiat olen kokenut kuluneena viikkona. Miten lopettaa tuollainen käsittämätön viikko?

 
Tietysti menemällä Matin ja Tepon 45-vuotisjuhlakonserttiin! Voi kyllä, vihdoinkin vääryydet kuitattiin, kun vietimme Viivin kanssa lauantaina epävirallisia viisikymppisiämme suuntaamalla noiden ikivihreiden turkulaisveljesten konserttiin Hartwall Arenalle. Miten niin meni vitsi taas vähän liian pitkälle? :D No, kerranhan tässä vaan eletään ja hauskaa oli.
 
 
Viivin suhteiden kautta saimme kokonaisen aition käyttöömme ja siellä sitten nauroimme kippurassa koko illan. Tunnettiin ehkä neljä biisiä koko setistä, mutta niiden aikana jammattiin sitten sitäkin kovemmin. Koko konsertti oli kyllä jotenkin aika surkuhupaisa, kun yleisöä oli paikalla todella vähän. Veljesten puheista emme saaneet juuri mitään selvää, mutta tanssiliikkeet olivat sitäkin kovempia! Luonnollisesti ilta jatkui Larun paikalliseen Bistro Pirattiin, josta tulee varmasti lähiaikoina muodostumaan huolestuttavalla tavalla meidän kantapaikka.
 

Todella omituista, että nyt sitä olisi oikeasti tarkoitus aloittaa eläminen Lauttasaaressa kuuden vuoden tauon jälkeen. Tuleva viikko kuluu varmasti pitkälti asuntoa laittaessa ja sitten pitäisi kohdata se aikuisuus ja ryhtyä työnhakuhommiin. Kunhan nyt ensin saisi netin, telkkarin ja kännykän toimintakuntoon. Varmasti kirjoittelen tunnelmia kunhan kerkeän, mutta nyt alkuun saattaa olla vähän hiljaisempaa, kun pitäisi yrittää saada elämä edes jonkinlaiseen järjestykseen.

Mukavaa viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti