torstai 24. heinäkuuta 2014

Pikavisiitillä Lappeenrannassa

Palasin äskettäin Porvooseen Lappeenrannasta, jonne siis suuntasin eilen. Veljeni oli perheineen ostanut uuden asunnon ja sitä lähdin sitten ihmettelemään. Olisihan siellä viihtynyt pidempäänkin, mutta työt kutsuvat taas huomenna. Kerettiin kuitenkin viettää aikaa ihan mukavasti yhdessä heidän ihanassa rivitalossaan ja läheisellä rannalla uiden ja aurinkoa palvoen. Illasta pyöräilimme keskustaan, jossa söimme ja siitä siirryimme satamaan kävelemään ja istuskelemaan.


Lappeenranta on ainakin näin kesäaikaan todella mukavanoloinen kaupunki ja Saimaa on tietysti lumoavan kaunis. Kävelimme myös katsomaan Lappeenrannan ylpeyttä, joka vuosi rakennettavaa, hiekkalinnaa, joka oli tänä vuonna musiikkiteemainen. Upeita veistoksia olivat kyllä rakentajat saaneet jälleen aikaan. Ilta kului leppoisasti ihanasta kesäilmasta nauttien, tuollaisia lämpimiä iltoja on Suomessa niin harvoin, että niistä pitääkin nauttia nyt kun niitä vielä on.


Tänään sain nukkua pitkään ja syödä rauhassa aamupalaa ihastellen asunnolta aukeavia upeita järvimaisemia. Ihan älytöntä, että toiset saavat joka aamu herätä tuollaisissa maisemissa. Asunnolta pääsee suoraan rantaan uimaan ja sitä tulikin harrastettua paljon pikavisiittini aikana. Ehkä sitä itsekin vielä joku päivä asuu jossain muualla kuin opiskelijakämpässä, vaikkei siinäkään varsinaisesti mitään vikaa ole.


Lopulta oli aika kääntää nokka takaisin kohti Porvoota ja nyt keräilen voimia huomista työpäivää varten. Lämpöä pitäisi edelleen riittää, joten tiedossa on ainakin hikinen torikojun purku-urakka. No, mutta en valita, tällaiset lämpöilmiöt kun ovat Suomessa niin harvinaisia.

Lämpöä riitti myös Lappeenrannassa

Hikistä loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti