lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kesähaaste 14/23: 3 tapaa voittaa sydämeni

Sitten olisi taas aika palata kesähaasteen pariin ja paljastaa muutama tapa päästä tämän tyypin suosioon. En tiedä viitataanko otsikolla pelkästään siihen, miten miehet voivat valloittaa sydämeni vai miten kuka tahansa sen voi tehdä, mutta tajusin niiden asioiden olevan aika samoja sukupuolesta riippumatta. Kohteliaisuuksia on toki kiva saada aika ajoin, mutta en oikein vieläkään osaa suhtautua niihin oikein, kiitos itsetunto-ongelmieni.

Nykyään sentään osaan lähes aina kiittää, jos joku kehuu kauniiksi (tai sanoo jalkojani ihaniksi, kuten eilen kävi torilla :D), kun ennen vastasin siihen aina jotenkin nolosti kierrellen ja vähätellen. Ulkonäkökehuja mieluummin sitä kuitenkin kuulee olevansa hauska, älykäs tai mielenkiintoinen, kauneus kun on katoavaista. Pelkillä kehuilla ei kuitenkaan vielä sulateta tämän tytön sydäntä, mutta tässä kolme asiaa, joilla mielenkiintoni saa heräämään.


1. Huumori

Sellainen ihminen, joka saa minut aidosti nauramaan, herättää aina mielenkiintoni, oli kyseessä sitten mies tai nainen. Elämä on liian outoa otettavaksi tosissaan, minkä takia haluan jakaa sen sellaisten ihmisten kanssa, joilla on samankaltainen huumorintaju kanssani. Ne ihmiset, jotka eivät saa minua nauramaan, jätän aika äkkiä takavasemmalle. Minuun uppoaa monenlainen huumori ja rakastan hyvässä hengessä vittuilua yli kaiken. Herkkänahkaiset ihmiset eivät yleensä viihdykään kovin kauaa seurassani ja hyvä niin.

2. Aitous/rehellisyys

Mitä enemmän ikää on tullut mittariin, olen alkanut kyllästyä kaikenlaiseen ihmissuhteilla pelailuun. Arvostan sitä, että asiat sanotaan suoraan ja rehellisesti, eikä toisen tunteista tarvitse olla epävarma. Uusien tuttavuuksien kaapeista saa löytyä aika monenlaista luurankoa, kunhan ne tuodaan rehellisesti esille. En tuomitse ihmisiä heidän menneisyyden tekojen takia, vaan minulle merkitsee vain se, mitä he ovat nyt ja miten he kohtelevat minua. En voi sietää minkäänlaista esittämistä ja kaikenlainen feikkaaminen paljastuu kyllä tavalla tai toisella. Aitous on aina kiinnostavaa.

3. Ruoka

Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta, mutta niin käy myös minunkin. Rakastan ruokaa ja rakastan sitä, että minulle kokataan. Arvostan todella paljon sitä, että joku haluaa varta vasten tehdä ruokaa minulle. Ruuan ei todellakaan tarvitse olla mitään gourmeeta, vaan ajatus on tärkein. Kyllä se Atria vaan oli oikeassa, hyvä ruoka, parempi mieli. Ja kun olen hyvällä tuulella, on sydämeni myös helpommin sulatettavissa.

Pakko oli laittaa vielä vähän aiheen ulkopuolelta kuvia näistä ihanista otuksista, joita pysähdyin ihastelemaan työmatkani varrella. En tiedä, mikä on niiden oikea rotu, mutta itse kutsun niitä jakkihäriksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti