keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kesähaaste 2/23: 9 tärkeintä kappaletta tällä hetkellä

Musiikilla on ollut minulle aina suuri merkitys. Sen avulla pystyn käsittelemään koko tunteideni kirjon aina aallon pohjista vuoren huippuihin asti. Olen todella kaikkiruokainen musiikin suhteen ja kuuntelen vaihtelevasti musiikkia tunteideni mukaan. Hyvä kappale laulattaa, tansittaa tai koskettaa. Parhaimmat tekevät niitä kaikkia. Kuuntelen tarkasti kappaleiden sanoja ja koskettavimmat biisit ovatkin yleensä niitä, jotka tuntuvat olevan kuin suoraan omasta elämästäni ja ajatuksistani. 

Aluksi ajattelin toteuttaa tämän haasteen niin, että kertoisin tarkasti jokaisen kappaleen kohdalla, miksi juuri se on ollut minulle viime aikoina niin tärkeä. Lopulta päädyin kuitenkin pitämään kiinni yksityisyydestäni, minkä takia biisien herättämät tunteet ja ajatukset jäävät tällä kertaa vain omaksi tiedokseni. Suurpiirteisesti voin kuitenkin paljastaa, että osa kappaleista kuvastaa lähes täysin ajatuksiani ja tunteitani, osa muistuttaa joistakin konkreettisista hetkistä ja osa taas on melko puhtaasti vain hyvän mielen biittejä. Rivien (biisien) välistä on kuitenkin luettavissa, millaiset tunteet ovat vahvimmillaan tällä hetkellä elämässäni.

Elämässäni on tällä hetkellä käynnissä aikamoinen pyörremyrsky niin tunteiden kuin suunnitelmienkin osalta. Tänään olin haastattelussa erityisopettajan opintoihin, josta jäi vähän ristiriitainen tunne. Ryhmäkeskustelu meni mielestäni rennosti ja hyvin ja sain tuotua esille (ainakin omasta mielestäni!) melko paljon hyviä pointteja. Yksilöhaastattelussa taas jotenkin jäädyin aika pahasti, eikä siitä jäänyt kovin hyvä fiilis. Tällä hetkellä tuntuu enemmän siltä, etten pääse opintoihin, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Olo on siitä huolimatta melko seesteinen ja jotenkin vain tiedän, että miten tahansa valinnassa käykään, sen on tarkoituskin mennä niin. Vielä ei siis ole hajuakaan, mitä syksyllä tapahtuu, mutta fiilis elämän suhteen on nyt niin kohdillaan, että tuskin sitä ihan päin mäntyä mennään. Ja jos mennään, niin sitä suuremmalla syyllä ajattelin nauttia elämästä juuri tässä ja nyt.

Mutta tässä siis vähän tunne- ja ajatuskirjoani lähiajoilta musiikin muodossa :)

 




 


 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti