maanantai 2. helmikuuta 2015

Makoisa maanantai

Se tunne, kun herää aamulla vaistomaisesti melko aikaisin ja voikin vain kääntää kylkeä. Se rauha, kun voi kävellä Mindin kanssa pidemmän aamulenkin ilman jatkuvaa kellonkyttäämistä. Se riemu, kun tajuaa päivän ainoiden "töiden" olevan pyykinpesu ja kaupassakäynti. Se rentous, kun voi käydä ruokaostoksilla silloin, kun kaupassa on vielä rauhallista. Se ihanuus, kun voi istua parvekkeella lumisateen ympäröimänä. Se autuus, kun jääkaapissa on äidin tekemiä lihapullia ja perunamuusia.  
 
Maanantaivapaissa on ihan oma tunnelmansa verrattuna muihin vapaapäiviin. Silloin viikon ankein päivä muuttuu viikon ihanimmaksi päiväksi. Tänään minulla on vapaa maanantai ja olen ottanut siitä ilon irti. Loppupäivän aion kuluttaa vähintään yhtä rennosti Mindin kanssa löhöillen, lenkkeillen ja Fazerin popcorn suklaata mutustaen. Vaikka vapaapäivät onkin ihania, täytyy myöntää, että jollain oudolla tavalla on jo vähän ikävä eskarin kauhukakaroita. No, huomenna koittaa taas paluu siihen ihanankamalaan kaaokseen.
 
 
 
Maanantain piristykseksi tajusin myös, että nykyään kaikki kännykällä ottamani kuvat tallentuvat OneDriven verkkokansioon, eivätkä poistu sieltä, vaikka poistaisin ne kännykästä. Niitä selaillessa löysin taas niin huikean kuvasarjan itsestäni, että enpä voinut muuta kuin julkaista sen, jotta muutkin saisivat piristystä maanantaihin. Elämää ja etenkään itseään ei kannata ottaa liian vakavasti :D
 
Miten niin vietän liikaa aikaa itseni kanssa? :D
 
Ainiin, unohdin melkein hehkuttaa asiaa, minkä takia olen ollut viime päivät ihan älyttömän hyvällä tuulella. En ole koskaan ollut kauheasti onnettaren suosiossa ja sen takia muistan tarkasti ne edelliset kerrat, kun tuurini on kääntynyt. Ensimmäisellä kerralla voitin 5 kiloa sipsejä, toisella kerralla lahjakortin Linnanmäelle ja viime viikolla arpaonni suosi minua kolmannen kerran elämässäni. Ei, minusta ei tullut lottomiljonääriä, mutta tästä voitosta olen lähes yhtä onnellinen.
 
Voitin nimittäin kaksi lippu Radio Aallon järjestämälle eturivinkeikalle, jonka esiintyjänä on Haloo Helsinki! En ole koskaan hurahtanut sen suuremmin mihinkään artistiin tai bändiin (paitsi Spice Girls :D), mutta Haloo Helsinki! on tehnyt minuun suuren vaikutuksen viime vuosina. Jouluna sain lahjaksi yhtyeen pari vanhempaa levyä, joita olen kuunnellut puhki koko alkuvuoden. Ainakaan noihin kahteen levyyn ei ole mahtunut juuri yhtäkään huonoa biisiä ja monet kappaleista ovat koskettaneet todella syvältä. Myös viimeisimmän levyn kaikki sinkut ovat ainakin osuneet ja uponneet minuun täysin, joten varmasti sekin tulee jossain vaiheessa hankittua.
 
 
 
Sen lisäksi, että Haloo Helsinki! tekee loistavaa musiikkia ja koskettavia sanoituksia, olen myös saanut sen käsityksen, että he ovat todella hyviä live-esiintyjiä. Sen takia odotankin tuota 13.2 Casino Helsingissä järjestettävää keikkaa suurella innolla. Näköjään välillä kannattaa unohtaa skeptisyytensä kaikkia arvontoja kohtaan ja kokeilla onneaan. Nythän noita lippuja samaiselle keikalle voi voittaa joko yhtyeen biisejä Aallolta bongaten tai sitten netin kautta, josta itse lippuni voitin. Linkki sivuille tässä. Ja tässä osa niistä biiseistä, jotka ovat osuneet todella syvälle sisimpääni.
 
 
 
 
Mukavaa maanantaita kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti