maanantai 4. toukokuuta 2015

Kisakuume nousussa

Ihan epätodellista, että ylihuomenna olen jo Ostravassa keskellä jääkiekkokarkeloita! Sekä matka- että kisakuume alkaa lähennellä huippuaan ja enää on edessä aina yhtä ahdistava pakkausoperaatio. Helpoimmalla tietysti pääsisin, jos päättäisin hillua koko viikon pelkästään Suomi-paidassa, mutta eikähön sitä tule jotain muutakin pakattua mukaan. Jotakin omistautumisestani näille kisoille kertoo jo se, että innostuin kaventamaan pelipaitaani sopivammaksi omin pikku kätösin. Minä, joka inhoan kaikkea käsityötä!

Vaikka kisat starttasivat Leijonien osalta aika kankeasti, oli eilisessä pelissä jo ihan erilainen asenne. Siksi odotukset ovat korkealla ja uskon vakaasti siihen, että Suomi nähdään mitalipeleissä. Me ainakin teemme kaikkemme, että Suomi voittaa jokaisen niistä neljästä pelistä, joita menemme katsomaan. Kisarekvisiitat on testattu ja ääni avattu, joten kaikki alkaa olla valmiina kisoja varten.

Harmi, että Mindi jää kotijoukkoihin, kun se oli niin kovin "innoissaan" kisarekvisiitasta :D

Jännää päästä näkemään ja kokemaan kisatunnelmia ulkomaille ensimmäistä kertaa. Olen saanut sen käsityksen, että suomalaisia on paikalla todella paljon ja tunnelma kohdillaan. Yleensähän kartan reissussa kaikkea suomimeininkiä, mutta tähän matkaan se kuuluu olennaisena osana. Jännityksellä myös odotan, mitä kaikkea isi keksii reissun aikana. Se kun on ihan ylisosiaalinen ja aina kutsumassa kaikkia tuntemattomia jatkoille yms. Saa nähdä, tullaanko takaisin edes samalla koneella, kun kuulemma edellisellä kerralla isi oli jäänyt pois paluulennolta :D

Tämä taitaa muuten olla ensimmäinen yhteinen reissumme ihan kahdestaan ilman muita sukulaisia tai tuttuja, joten toivottavasti yhteispeli sujuu hyvin. Uskon, että tiedossa on unohtumaton ja hauska reissu, josta yritän raportoida tänne blogiin jo paikan päältä. Kaikki on kuitenkin taas netistä kiinni, joten saa nähdä, kuinka sen kanssa käy. Seuraavat kuulumiset tulevat joka tapauksessa tavalla tai toisella tänne blogiin Ostravan kisahumusta.

Pitäkäähän kisatunnelma korkealla myös täällä koti-Suomessa :)
SUOMI VOITTOON!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti