sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Parhaimmat joululahjat

Joulupukki muisti minua tänäkin vuonna monilla toivotuilla ja ihanilla lahjoilla. Vuoden parhaimmat lahjat eivät kuitekaan olleet tänä vuonna saatuja vaan annettuja. Viimeisenä päivänä ennen lähtöäni vapaaehtoistöistä pääsin käymään maailman parhaimmilla joululahjaostoksilla. Vanhempieni ja omien lahjoitusteni avulla sain hankittua joululahjat yhteensä 14 townshipin lapselle, joista jokainen muutti elämääni.

Parhaimmat joululahjaostokset ikinä!

SAVE mahdollistaa vuosittain joulun noin tuhannelle lapselle ja minä sain tänä vuonna kunnian ostaa vuoden ensimmäiset joululahjat. Jokainen lapsi saa paketissa vaatteita, lelun ja hygieniatarvikkeita. Voin vain kuvitella, millaisia hymynaamoja Skandaalissa on näkynyt nyt joulunaikaan. 

Liyema, Maseme ja Alulo <3<3<3

Ehdottomasti vaikeinta oli valita vain 14 kaikista Skandaalin suloisista lapsista, mutta onneksi tiesin kaikkien lapisen saavan kuitenkin lahjat tavalla tai toisella. Tasa-arvon nimissä päädyin sitten valitsemaan 7 tyttö ja 7 poikaa, jotka jättivät pysyvän merkin sydämeeni.

Mandla, Lathitha, Sibonele ja Santie <3<3<3<3
Miryam, Adrian, Israel, Travano <3<3<3<3

Toivottavasti saisin myöhemmin SAVE:lta kuvia joulujuhlista, jotta pääsisin näkemään edes osan näiden lapsien jouluriemusta. He ja muut Skandaalin lapset ovat edelleen päivittäin ajatuksissani ja toivon koko sydämestäni, että heillä on ollut mitä parhain joulu tänä vuonna. He antoivat minulle niin paljon iloa elämään, että oli ihanaa päästä antamaan edes osalle heistä konkreettisesti jotain takaisin.
Nana, Amila ja Yibanathi <3<3<3

Näiden lahjojen lisäksi iloa jouluuni toi valkea lumipeite, joka peitti maan juuri sopivasti ennen joulua. Mökkimme ympäristö muuttui ihanaksi talven ihmemaaksi, josta menen nautiskelemaan vielä pariksi päiväksi lisää.


Eilen tulimme nimittäin äidin kanssa pikaiselle Helsingin visiitille nauttimaan yhteisestä joululahjastamme Vain elämää-konsertista Hartwall Areenalle. Fiilis oli ihan mieletön alusta loppuun asti ja kaikki esitykset juuri niin upeita kuin itse ohjelmassakin. Lavalla oli niin huikea määrä ammattitaitoa ja karismaa, että ihme ettei hallin katto noussut ilmaan! 





Mahtava lopetus joululle ja pikku hiljaa onkin aika suunnata jo ajatuksia uuteen vuoteen. Sitä ennen vetäydyn kuitenkin vielä nautiskelemaan ihanasta joutenolosta maaseudun rauhaan. Toivottavasti muillakin on ollut onnistunut joulu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti